Kaartverkoop Gala avond Vlearmuze start

NEEDE – Zeer binnenkort start de kaartverkoop voor de gala avond van het Needs Carnaval Genootschap ”de Vlearmuze”. Op maandag 10 december kunnen leden, op vertoon van de lidmaatschapskaart, hun toegangskaarten kopen. Op dinsdag 11 december kunnen de overige belangstellenden kaarten kopen. Beide verkoopavonden vinden plaats in ’t Vlearmusnus, aan de Stationsweg en starten om 19.00 uur. Vanaf 18.30 staat het nummerapparaat klaar. De eventueel overgebleven kaarten zullen te koop zijn bij Tabakorie Rona.

De galacommissie is er ook dit jaar weer in geslaagd om een programma samen te stellen met een afwisseling van buuts, zang en dans. Zowel Needse acts als ook enkele buutreedners van buiten Neede zullen hun medewerking verlenen.

Prins Patrick, Adjudant Albert, Jongerenprins Bjarne en Jongerenprinses Pien verheugen zich, samen met hun Raden van Elf, op uw komst op onze gala avond die plaats zal vinden op zaterdag 12 januari aanstaande.

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven