Traditie: Euphonia verkoopt oliebollen

EIBERGEN – In de laatste week van het jaar lopen de leden en vrijwilligers van muziekvereniging Euphonia traditiegetrouw weer de deuren langs om oliebollen te verkopen. Ieder jaar is het weer een hele organisatie om de duizenden oliebollen op tijd klaar te hebben voor de verkoop. Er word dan ook met vele vrijwilligers en leden al vanaf vroeg in de nacht begonnen met het voorbereiden en bakken van de oliebollen. U kunt de verkopers aan de deur verwachten op  vrijdag 28 december vanaf 09.30 uur. Wilt u liever de oliebollen bestellen om op 31 december op te halen? U kunt uw bestelling telefonisch (0653457046 ) of per mail doorgeven ( [email protected]). De bestellingen kunnen maandag 31 december worde opgehaald in de garage van de familie Floors aan de Huenderstraat 44. Voor meer informatie: www.euphoniaeibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven