André Hazes naar openluchttheater Eibergen

EIBERGEN – Andre Hazes staat vrijdag 6 september met voltallige band in Openluchttheater Eibergen. Alle bekende hits, waaronder ‘Leef’ en ‘Ik haal alles uit het leven’, komen voorbij. De populariteit van de volkszanger schiet als een komeet omhoog. Van award naar verkooprecord en van goed bekeken televisieshows tot drie uitverkochte concerten in Ahoy, afgelopen najaar.

Hazes zingt ook nummers van zijn nieuwe album ‘Anders’. ‘’Het wordt een geweldig muziekfeest. Er komt nog een voorprogramma en na afloop is er een gezellige afterparty met deejay”, vertelt programmeur Manon van Gaal van het openluchttheater.

Zaterdag 9 februari is er een speciale online voorverkoop voor de donateurs. Als er nog kaarten over zijn start er maandag 11 februari een vrije voorverkoop. Alle informatie over programma en ticketverkoop is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven