‘Bel Canto’ brengt komisch blijspel

EIBERGEN – In het tweede weekend van februari treedt toneelgroep “Bel Canto” uit Eibergen weer op met een komisch blijspel geschreven door Henk Roede. De titel van het stuk heet “Het onrustige rusthuis” en staat weer garant voor veel lach momenten. Het is net  een week geleden dat er een nieuw bejaardenhuis is geopend. Alles loopt nog niet op rolletjes, gelukkig zijn er dan ook nog maar een drietal bewoners aanwezig.

Onder andere Arend, die zijn kapitale boerderij heeft verkocht voordat hij het bejaardenhuis in ging. Driekus, een oude arme landarbeider, die nu een veel comfortabeler leven mag leiden dan voorheen in zijn krot. En tot slot Miep, die altijd zo vitaal was, tot twee weken voor de opening van het tehuis, waardoor ze met spoed ook een plekje heeft gekregen en zich nu heerlijk in de watten laat leggen.

Er moet nog van alles gebeuren rondom en in het bejaardenhuis en ook het personeelsbestand is nog niet compleet. Dit alles brengt nogal de nodige problemen met zich mee. De uitvoering zijn op donderdag 7 februari, vrijdag 8 februari en zaterdag 9 februari allen om 19:30 uur. Zondag 10 februari is er een voorstelling om 14:30 uur. Kaarten á 7,00 euro zijn verkrijgbaar bij “de Huve” in Eibergen. Ook de toneelspelers van “Bel Canto” als mede de leden van de zangvereniging kunnen u helpen aan kaarten.

De voorstellingen worden gegeven bij “de Huve”  aan de Grotestraat in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven