Dit zijn de winnaars van Spilbroekshow

NEEDE – Op de goed bezochte Spilbroekshow waren de Hoofdereprijswinnaars: Hoen: Henk Enserink uit Nijverdal met Twents hoen, predikaat Fraai; Dwerghoen: Dinant Rohaan uit Neede met een Welsumer kriel, predikaat Fraai; Konijn: Justin ter Welle uit Laren met een Klein Zilver, predikaat Fraai; Watervogel: Henk Radstake uit Haarlo met een Europeese Pijlstaart, predikaat Fraai; Sierduif: Henk Lubbers uit Aalten met een Engelse dwergkropper, predikaat Uitmuntend en Lachduif: Gijs Dreijers uit Winterswijk met een lachduif, predikaat Uitmuntend.

Winnaars bij de jeugd:

Hoen: Justin Zwartjens uit Raalte met een Hollands hoen, predikaat Zeer Goed; Dwerghoen: Leon Robert uit Stadtlohn met een Langshan kriel, predikaat Fraai en Konijn: Justin ter Welle uit Laren met een Klein Zilver, predikaat Fraai.

Clubprijzen NPV-Neede:

Hoen: Tonny Stapelbroek uit Eibergen met een Sultan hoen, predikaat Fraai; Dwerghoen: Dinant Rohaan uit Neede met een Welsumer kriel, predikaat Fraai; Serama: Jan Kip uit Breedenbroek met een Serama, predikaat Zeer Goed; Konijn: Gerben Rouhof uit Neede met een Kleurdwerg, predikaat Fraai; Sierduif: Harrie Kruize uit Neede met een Engelse kropper, predikaat Fraai; Trio dwerghoen: Jan Krooshof uit Neede met een trio Hollandse krielen, predikaat Zeer Goed en Collectie van 4 dieren: Gerben Rouhof uit Neede met Kleurdwergen, 381.5 punten

Winnaar Berkelland Bokaal (Beste 4-tal):

Lammert Blikman uit Ruurlo met Witte Weners, 383.5 punten.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven