Drumfanfare Euphonia gaat naar het NK

EIBERGEN – De drumfanfare van Euphonia doet op 26 januari mee aan het Nederlands Kampioenschap Marsconcours. Hier zullen zij uitkomen in de 4e divisie, in 2 onderdelen. Met ruim 40 deelnemers zullen zij beoordeeld worden op een concerterend en een marcherend optreden. De uitnodiging aan dit NK hebben ze gekregen dankzij een bijzonder goede deelname aan het marsconcours in november te Schiedam waarbij 2 keer promotie en onderscheiding zijn behaald.

De afgelopen maanden na het concours is de focus gelegd op de aandachtspunten die benoemd zijn in het juryrapport. Deelname aan het NK is een kroon op het harde werk van de groep. De drumfafare is voortgekomen uit het voormalige JachtHoornKorps van  de vereniging.

Het is de eerste deelname aan een concours / NK in deze samenstelling sinds de overstap naar drumfanfare.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven