Hans Hulshof op zijn plek bij Nollen

BORCULO – Bakkerij Nollen introduceert nieuwe chocoladelijn Bakkerij Nollen introduceert ‘Chocolatier Hulshof’, een compleet nieuwe luxe chocoladelijn. De lijn is ontwikkeld door award-winnende chocolatier Hans Hulshof en is vanaf donderdag 31 januari verkrijgbaar in alle 10 winkels van Bakkerij Nollen. Met de nieuwe chocoladelijn wil Bakkerij Nollen klanten nog meer laten genieten van een heerlijk assortiment chocolade en bonbons. ‘We hebben meer variërende verrassende en heerlijke smaakcombinaties bedacht’, aldus Hulshof. Hij vervolgt zijn verhaal: ‘Dit zorgt voor nog meer beleving van de chocolade en het zorgt er bovendien voor dat het nu echte smaaksensaties zijn’. Hans werd persoonlijk benaderd door Vincent Nollen, eigenaar van Bakkerij Nollen, om het team van chocolatiers te versterken. 

Voordat Hans in dienst kwam bij Bakkerij Nollen, runde hij een succesvolle chocolaterie in Eibergen. Die nam hij over van zijn ouders, aan wie hij ook de passie voor chocolade te danken heeft. Hans kijkt met een warm gevoel terug op die tijd: ’Als klein jongetje mocht ik de nieuwe chocolade-creaties van mijn vader wel eens proeven. Dan was ik het gelukkigste jongetje op aarde! Toen ik later in de chocolaterie kwam werken, deden we vaak wedstrijdjes wie de lekkerste chocolade kon maken’. De overstap naar Nollen ziet hij als een kans: ‘Mijn doel is om mensen net zo enthousiast te maken over chocolade als ik ben. Met 10 winkels, een webshop en een team van chocolatiers is mijn bereik hier natuurlijk veel groter dan bij mijn eigen chocolaterie’, aldus Hans.

Hans is sinds 1 januari in dienst bij Bakkerij Nollen. De bekende chocolatier won eerder al een award voor de lekkerste bonbon van Nederland. Daarnaast maakte hij onder andere een jurk en midwinterhoorn van chocolade én werd zijn anti-kater bonbon een grote hit. Met dit soort creatieve stunts haalde hij meerdere keren het landelijke nieuws.

Ben je benieuwd naar de nieuwe chocoladelijn van Bakkerij Nollen? De luxe chocolade en bonbons van Chocolatier Hulshof zijn vanaf donderdag 31 januari verkrijg

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven