Iedereen welkom in het Survivalrun Café

BELTRUM – De Stichting Survivalrun Beltrum nodigt iedereen uit die zijn/haar zegje wil doen over de Survivalrun Beltrum. Opbouwers, afbouwers, deelnemers, ouders van junior deelnemers, juryleden, sponsoren en toeschouwers. Allen zijn welkom in het Survivalrun Café op maandagavond 28 januari om 20.00 uur bij ’t Noasman aan de Meenweg 4 in Beltrum.

De 30e Survivalrun Beltrum was een groot succes: een record aantal deelnemers en meer bezoekers. Waar eindigt deze ontwikkeling? Moeten we naar “nog meer” of willen we “nog beter”? Nieuwe initiatieven als een “survival plein met muziek en kraampjes” brachten meer gezelligheid tijdens en na afloop van de survivalrun. Wij horen graag de uw mening over deze en andere onderwerpen betreffende de oudste survivalrun van Nederland.

Verder vertelt voorzitter Mark Ribbers in het Survivalrun Café over de voortgang van de survivalrun trainingslocatie in Beltrum. Kunnen we komend jaar al survivalrun technieken trainen op het voormalige voetbalveld van VIOS?

Gerrit Onstein heeft een eigen bedrijf in coaching (www.outrac.nl). Gerrit vertelt in een mooie presentatie hoe hij door outdoortraining jongeren hun zelfvertrouwen terug geeft. Ook laat Gerrit foto’s zien over zijn trektocht door Siberië.

Tot slot worden commissieleden in de bloemetjes gezet die een bijzondere bijdrage hebben geleverd.

Het beloofd een gezellige avond te worden en een broeinest voor nieuwe ideeën. Je bent van harte welkom om te luisteren of deel te nemen aan de discussies. De Stichting Survivalrun Beltrum zorgt voor een hapje en een drankje.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven