Leerlingen leren schaatsen op ijsbaan

NEEDE – De Schaatsclinic Neede, Noordijk en Rietmolen was een groot succes in maart 2018 en daarom organiseren de Sport Federatie Berkelland(SFB) en de Eibergse IJsvereniging i.s.m. het basisonderwijs in januari 2019 de 2e Schaatsclinic. Zestig leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 hebben zich opgegeven bij de SFB en vertrekken woensdagmiddag 16, 23 en 30 januari vanaf het Vlearmoesplein in Neede naar de IJsbaan Twente. De schaatslessen worden verzorgd door trainers van de Eibergse IJsvereniging i.s.m. trainers van de IJsbaan Twente. Het einddoel van de schaatsclinic is dat de kinderen het schaatsvaardigheidsdiploma behalen, zodat de leerlingen verantwoord het natuurijs op kunnen. De Schaatsclinic is alleen mogelijk dankzij onze sponsoren: Kinderopvang SKE/Humanitas, Temmink Retail, Niessink en Partners Accountants en Adviseurs, Rob Spikker BV en Steff Rohof Skiservice. Voor meer info: www.sportfederatieberkelland.nl Tel: 0545-476727 E-mail : [email protected].

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven