Open dag bij autobedrijf Nijman Borculo

BORCULO – Op zaterdag 9 februari houdt autobedrijf Nijman een open dag. Iedereen is vanaf 9.00 uur welkom in de nieuwe werkplaats aan het Jonkerspad 8 in Borculo. Tegelijkertijd viert eigenaar Adri Nijman ook dat het bedrijf 51 jaar geleden door zijn vader is gestart. De dag heeft als thema ‘duurzaam rijden’. Maar waarom een 51 jarig jubileum? Adri legt uit: “Het aantal klanten groeit al jaren. Niet alleen particulier, maar ook steeds meer zakelijke rijders. Om iedereen snel te kunnen helpen, werd onze oude werkplaats te klein en was een nieuwe werkplaats nodig”. Daarom hebben 2017 en 2018 in het teken gestaan van de nieuwbouw. En met succes vertelt Adri: “Er staat nu een schitterende ruime werkplaats waar menig auto, bedrijfsbus en camper verwend kan worden. En de plannen liggen al klaar voor het aanpakken van de showroom en de receptie”. Het vieren van een 50-jarig jubileum werd daardoor even uitgesteld.  “Een goede dienstverlening aan onze klanten gaan voor. Eerst de werkplaats dus vernieuwen en daarna feest vieren. En dat daardoor het jubileum nu een jaar later is? “Die 51 jaar valt wel lekker op”, zegt Adri lachend.

Duurzaam
Duurzaam rijden heeft in de afgelopen .. jaren snel terrein gewonnen. Ook bij Autobedrijf Nijman zijn hybride auto’s inmiddels niet meer uit de showroom en de werkplaats weg te denken. De medewerkers van Nijman zijn hiervoor speciaal opgeleid. Zij vertellen u tijdens de open dag graag meer over de techniek in deze auto’s en beantwoorden uw vragen. Om elektrisch rijden te ervaren staat tijdens de open dag een elektrische-hybride Mitsubishi Outlander en een Hyundai Kona klaar voor een proefrit. Maar daarnaast is ook een Tesla model X te bewonderen.

Ook bij de bouw van de nieuwe werkplaats heeft duurzaamheid een rol gespeeld. Adri Nijman licht toe:  “Door gebruik te maken van grote raampartijen wordt optimaal gebruik gemaakt van daglicht. Dit is niet alleen heel prettig tijdens het werken maar bespaart ook energie voor verlichting. Daarnaast is er voor extra dikke isolatie en vloerverwarming gekozen om in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten te houden.

Leuke activiteiten tijdens de open dag
In de nieuwe werkplaat is tijdens de open dag van alles te zien. Naast de eigentijdse electrische auto’s van verschillende merken zoals een Tesla model X, een Hyundai Kona, een Hyundai Ioniq en natuurlijk verschillende Mitsubishi modellen, is ook een heel bijzondere Ford Escort rallyauto uit 1974 bewonderen.  Bezoekers van de open dag kunnen zich ook zelf een coureur voelen door te racen in een racesimulator. Wie goed is in gewichten schatten, kan dat laten zien bij het Formule 1 bandenweegspel. Voor iedereen is er een hapje, een drankje en een presentje. Iedere vijftigste bezoeker die zijn of haar gegevens achterlaat ontvangt een dinercheque voor 2 personen.

Wie jarig is trakteert.
Om dit bijzondere jubileum en de opening van de nieuwe werkplaats te vieren pakt Adri Nijman goed uit. Tijdens de open dag én in de week erna krijgen kopers bij aanschaf van een nieuwe SUV tot € 3.000,- voordeel. Wie een elektrische-hybride Mitsubishi Outlander PHEV aanschaft kan kiezen tussen een tankpas voor een jaar lang gratis stroom of een gratis laadstation voor thuis of op het werk. Kopers van een gebruikte auto tijdens de open dag of in de daaropvolgende week ontvangen als extraatje een dinercheque voor twee personen.

Komt u ook?
Op 9 februari bent u van harte welkom om het feestje mee te vieren. De Open Dag duurt van 9.00 tot 16.00 uur. Meer informatie kunt u vinden op autonijman.nl en de Facebookpagina van Autobedrijf Nijman.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven