Valpreventiecursus voor ”65-plussers”

EIBERGEN – In de eerste week van maart gaat de Sport Federatie Berkelland (SFB) weer op 4 plaatsen in Berkelland de valpreventiecursus ‘Beweeg Zeker’ verzorgen. Deze keer kunt u deelnemen in Haarlo, Gelselaar, Neede en Eibergen. Tijdens de cursus leert u meer over de risico’s van een val en hoe een val te voorkomen. Wilt u deelnemen aan de cursus? Geef u dan snel op. Voor Gelselaar hebben we nog zeker 7 aanmeldingen nodig om te kunnen starten. In de overige plaatsen start er sowieso een groep en zijn er nog een aantal plekken vrij. De kosten zijn €48,- per persoon, dit is inclusief 12 lessen, een cursusboek en na elke les een kopje koffie of thee.

Cursus Haarlo: start dinsdag 5 maart in Kulturhus ‘t Stieltjen
Iedere dinsdag van 15.00 – 16.00 uur NOG 4 PLEKKEN VRIJ

Cursus Neede: start woensdag 6 maart in Grand Café de Hofmaat
Iedere woensdag van 10.30 – 11.30 uur NOG 6 PLEKKEN VRIJ

Cursus Gelselaar: Start donderdag 7 maart in Dorpshoes Gelster
Iedere donderdag van 10.30 – 11.30 uur NOG 11 PLEKKEN VRIJ

Cursus Eibergen: start donderdag 5 maart in ontmoetingsruimte B12 (Bartelinksgang 12)
Groep 1: 14.00 – 15.00 uur NOG 3 PLEKKEN VRIJ
Groep 2: 15.30 – 16.30 uur VOL

Meer informatie of aanmelden? Bel of mail naar de Sport Federatie Berkelland: 0545-476727 / [email protected]. Via onze website www.sportfederatieberkelland.nl kunt u ook meer informatie vinden over de cursus.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven