Open dag bij beelden-tuin in Borculo

BORCULO – Dolf Bierhuizen: ”Zondag 14 April gaat onze Beeldentuin weer open  met om 14.00 uur een demonstratie Raku stook ( bij droog weer). Onze tuin is weer helemaal klaar voor het komend seizoen onze sculpturen van Keramiek-Steen-Hout zijn uit de winteropslag – wij hebben hard gewerkt  deze Winter om weer flink te kunnen uitpakken er zijn dus veel nieuwe beelden bij  –  Dus kom kijken  in onze verrassende beeldentuin met bijzondere  doorkijkjes en alleen eigengemaakte sculpturen. De Beeldentuin is op afspraak te bezichtigen telnr 0545271380 – 0636285807 ook  voor groepen tot 15 personen. Voor een kleine impressie zie : www.ajbier.exto.nl – www.berk.exto.nl –  www.beeldentuin-gelderland-exposities.nl.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven