”Avond UITdaging” voor ondernemers

EIBERGEN – De Berkellandse Uitdaging organiseert samen met Openluchttheater Eibergen donderdag 6 juni de ‘Avond UITdaging’. Het gaat om een nieuw evenement voor alle ondernemers in de gemeente Berkelland en omstreken.  De avond staat in het teken van maatschappelijk ondernemen. Tijdens de Avond UITdaging wordt de maatschappelijke ondernemersprijs Berkelland uitgereikt en vertellen enkele ondernemers wat voor hun de toegevoegde waarde is van maatschappelijk ondernemen. Het openluchttheater vertelt hoe belangrijk de support van de Berkellandse ondernemers voor het theater is èn wat deze vrijwilligersorganisatie zakelijke donateurs te bieden heeft. De presentatie is in handen van cabaretier Thijs Kemperink. ‘’Natuurlijk gaat het om inhoudelijke gesprekken, maar uiteraard hoort daar ook een kwinkslag bij.

Het moet ook een leuke avond worden’’, vertelt Marleen Kosterink van de Berkellandse Uitdaging. Tussen de programmaonderdelen door is er livemuziek door Sandra Vrieze, zangeres van de Perfect Showband en Twee FM. Voorafgaand is er de mogelijkheid aan te schuiven voor een multicultureel diner, verzorgd door Studio 16 uit Neede.

‘’Er worden lange tafels gedekt en onze eigen sfeermakers gaan het prachtig aankleden’’, vertelt Raph Schouten van het openluchttheater. Het aanschuifdiner is tussen 18:00 en 19:30 uur, het officiële programma begint om 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Aansluitend is er aan de bar nog een naborrel. Online kaarten zijn te koop via de website www.openluchttheatereibergen.nl en kosten 15 euro per stuk, inclusief alle bijkomende reserveringskosten.  Een ticket inclusief aanschuifdiner kost 30 euro per persoon.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven