Prikpost verhuist naar betere locatie

NEEDE – Bij de huisarts om de hoek opent Medlon op 15 april een nieuwe prikpost in praktijk Fit en Fysio Neede, Buizerdstraat 1b, 7161 HZ in Neede. Medlon wil graag dichterbij de patiënt zijn om sneller onderzoek te kunnen verrichten wat uiteindelijk voordelen biedt voor de patiënt. Door zich dicht bij de huisarts op een centrale plek in Neede te vestigen waar ook voldoende parkeergelegenheid is, wordt deze wens vervult. Dit betekent dat de oude locatie aan de Marktstraat 13 per 15 april sluit. Ook op deze nieuwe plek kunnen patiënten van maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 10.00 uur terecht. Tot 30 juni is er voor iedere bezoeker een gratis lekkernij af te halen bij bakker Stroet om deze gelegenheid samen te vieren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven