Achterhoeks Metalfest in Eibergen

EIBERGEN –Tijdens het jaarlijkse Achterhoeks Metalfest kunnen de fans weer genieten van een stevige pot muziek. De aftrap is om 16:00 uur door Rise Above uit Winterswijk met een mix van hardcore en metal. Daarna speelt Razassa uit Eindhoven een flinke dosis stevige hardrock. Gooi Lynyrd Skynyrd, Black Sabbath en Metallica in een blender en je geniet van Diggeth. Dit drietal geeft Metal n’ Roll een nieuwe betekenis.

Daarna serveert Inferum een strakke, moderne death metal. Daarna een optreden om zeker naar uit te kijken; de legendes van Disabuse. Ze stonden in 2015 als headliner in het openluchttheater Eibergen en zijn terug met een nieuwe plaat, zanger en gitarist.  Met het Belgische Evil Invaders heeft het Achterhoeks Metalfest een dijk van een headliner. De band toert heel Europa door en speelde zelfs in Japan. 

Op hun albums laat Evil Invaders horen dat ze goed hebben begrepen hoe je ouderwetse speed metal op een frisse en professionele manier kunt neerzetten. Na afloop van het festival is er vanaf 22:00 uur een hardrock-afterparty in café De Stier.  De voorverkoop is vandaag gestart. Voor alle info & online tickets: www.openluchttheatereibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven