Kledingbeurs in Irish Pub Home

EIBERGEN – Op zaterdag 18 en zondag 19 mei organiseert Odival Dance Centre een kledingbeurs in Irish Pub Home in Eibergen. De vintage kledingbeurs is een actie om het wedstrijdteam Dauntless naar het WK in Blackpool (EN) te krijgen. Zij zijn geplaatst voor het EK en WK streetdance. Om de reis er naartoe te kunnen bekostigen worden er verschillende acties gehouden die het streefbedrag van €5.000,00 helpen te behalen.

Een van die acties is een kledingbeurs. Op 18 en 19 mei van 14.00 uur tot 18.00 uur is het mogelijk om kleding te kopen voor een aangename prijs. Dennie Schuurman en Kirsten Eppink, organisators van de kledingbeurs, geven aan: “We zullen er alles aan doen om onze meiden naar Blackpool te krijgen, een plaatsing voor het WK in Blackpool is een prestatie ansich en die laten we niet zomaar aan onze neus voorbijgaan!”

Iedereen is van harte welkom om een nieuwe outfit te scoren aan de Kerkstraat 2. Het is ook mogelijk om zelf kleding, tassen en sieraden in te brengen. Dit kan door contact op te nemen met Dennie Schuurman via e-mail [email protected] of met Kirsten Eppink via 06 405 393 12. Verkochte items tijdens de kledingbeurs worden verdeeld onder de 50/50 regel. 50% van de opbrengst is voor de inbrenger en 50% voor Dauntless. Het is natuurlijk ook mogelijk om de volledige opbrengst aan Dauntless te doneren.

Naast de Kledingbeurs is er ook een Dream and Donate pagina opgezet om geld in te zamelen. Eenieder kan een bedrag naar keuze doneren om Dauntless naar het WK in Blackpool te krijgen. Voor vragen of meer informatie kan er contact worden opgenomen met Dennie Schuurman of Kirsten Eppink.

Irish Pub Home werkt graag mee aan dit initiatief en organiseert daarom ’s avonds op zaterdag 18 mei een 80’s en 90’s party. Voor €2,00 euro kan er een nostalgische plaat aangevraagd worden. De complete opbrengst gaat naar Dauntless.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven