Nog twee PCOB voorjaarsbijeenkomsten

NEEDE – De PCOB Neede e.o. sluit op 14 mei haar vergaderseizoen in vakantiestemming af. Ko Brevet neemt de aanwezigen mee naar Portugal. Gezien de referenties over deze spreekbeurt, belooft het een mooie middag te worden. Ook zal op deze middag kort verslag gedaan worden van de informatieavond van de PCOB op 8 mei in gebouw Diekgraven in Neede. Hier zal de landelijk KBO/PCOB directeur, Manon Vanderkaa, het belang van een 55 plus organisatie uitleggen. Je op allerlei terreinen voorbereiden op je pensionering, ook al lijkt dat nog lang niet aan de orde, wordt steeds belangrijker. De informatieavond op 8 mei start om 20.00 uur in gebouw Diekgraven in Neede. Gebouw Diekgraven ligt achter de grote kerk in het centrum. De middagbijeenkomst op 14 mei start om 14.15 uur en zal rond 16.45 worden afgerond.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven