Haevn naar openluchttheater Eibergen

EIBERGEN – De vijfkoppige band HAEVN, versterkt door een strijkers-ensemble, speelt zaterdag 29 juni in Openluchttheater Eibergen. De dromerige en filmische muziek van HAEVN was recentelijk goed voor drie uitverkochte shows in Carré en verovert in rap tempo Europa. ‘’De sferische muziek en de ambiance van ons openluchttheater versterken elkaar. Het wordt een magische avond’’, voorspelt programmeur Manon van Gaal.

Op het debuutalbum ‘Eyes Closed’, met ingetogen juweeltjes als ‘Back In The Water, ‘The Sea’, ‘We Are’ en ‘Fortitude’, vloeien lieflijke gitaar- en pianomelodieën en strijkers-klanken in elkaar over. Het repertoire kent ook meer poppy nummers als ‘Mind Games’ en ‘Bright Lights’.

Er komt nog een voorprogramma en na afloop is er in het theater een afterparty. Alle informatie over het programma en (online) ticketverkoop is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven