INV houdt slootjesdag in Borculo

BORCULO – Zoek de grote spinnende watertor, ontdek wie er ook zomers op het water kan schaatsen en probeer de snelste zwemmers van de sloot te vangen. Dat kan allemaal op zaterdag 15 juni in Borculo. Dan staan IVN-natuurgidsen klaar met schepnetjes, loeppotjes en zoekkaarten om de deelnemers van alles te leren en te laten beleven over de natuur in de sloot. Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen dan samen met hun (groot)ouders ontdekken hoe bijzonder het leven in en onder water is. En het kost niks. Als locatie is dit jaar gekozen voor Het Elbrink in Borculo, maar kinderen uit de hele regio zijn welkom. Er starten twee groepen: de eerste is van 10.30 uur tot 12.00 uur en de tweede van 13.00 uur tot 14.30 uur. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon kijken en meedoen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven