Kapsalon viert haar 12,5 jarig bestaan

Door Redactie op 19-06-2019

BELTRUM – Deze maand bestaat @Lotte’s Kapsalon 12,5 jaar. Eigenaresse Lotte te Braak – Groot Zevert geeft aan trots en dankbaar te zijn voor het vertrouwen die vele mensen in hen hebben. “Het blijft iedere dag een feestje om met ons team al onze klanten de sfeer te laten beleven van @Lotte’s Kapsalon”, aldus Lotte. Samen met haarstylisten Kim en Marleen bedienen ze alle klanten met veel enthousiasme en passie voor het vak! Ook voor krullen knippen, hoofdhuidproblemen, kinderen knippen, bruidskapsels compleet met visagie, shellac nagels en parfums ben je bij @Lotte’s Kapsalon aan het goede adres. Lotte vult aan; “Maar zeker óók voor heren! Er is bij ons oprecht aandacht en tijd voor de man. Wij beheersen de kneepjes van het herenvak tot in detail”. Een trendy salon waar er veel aandacht is voor de klant en waar je altijd persoonlijk wordt geholpen. “Dit wordt door de klant erg gewaardeerd. Onze brede kennis en ervaring staan garant voor vakkundig advies met uiterste zorg voor het haar. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Tevens worden er regelmatig cursussen en trainingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken”, aldus Lotte.

 

Met enthousiaste inzet en goed advies heeft @Lotte’s Kapsalon in de afgelopen 12,5 jaar een grote klantenkring opgebouwd. Vakmanschap en bekwaamheid staan al 12,5 jaar bij @Lotte’s Kapsalon hoog in het vaandel. Lotte: “Een doorlopend proces waar we veel energie in steken, en vooral veel energie uit halen. Ook deel je in deze 12,5 jaar lief en leed met mensen en besef je dat dit bijzonder is. Vertrouwen in elkaar hebben, er op de momenten zijn voor elkaar wanneer het nodig is, is het allermooiste wat er bestaat. Kortom het zijn bijzondere jaren geweest en wij willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben. Veel klanten komen al vanaf de oprichting, wat zeer wordt gewaardeerd”.

Krullen knippen
Het krullen knippen is geregistreerd onder een speciale merknaam voor een revolutionair en gepatenteerd krullenknip concept. Dit systeem bestaat uit speciale technieken en scharen, die dynamische krullen en verschillende variaties creëren. “Wij zijn gediplomeerd in deze krullenkniptechniek”, vervolgt Lotte met enige trots.

Hoofdhuidproblemen
Voor hoofdhuidproblemen kunnen klanten tevens bij @Lotte’s Kapsalon terecht. Heb je last van extreem dun haar, haaruitval, roos, eczeem, psoriasis of wil je graag advies over een gezonde hoofdhuid en gezond haar? Na een intensieve training is @Lotte’s Kapsalon hiervoor officieel gecertificeerd. “Met een speciale scoop waarbij de hoofdhuid 200x kan worden vergroot, wordt een diagnose gesteld en wordt de juiste behandeling en het product daarbij op afgestemd”, besluit Lotte.

Wie jarig is trakteert!
Uiteraard hoort er bij dit 12,5-jarig jubileum een leuke actie want wie jarig is trakteert! Kom jij tussen 15 juni en 15 augustus 2019 bij @Lotte’s Kapsalon voor een afspraak? Dan maak je kans op een heel jaar lang gratis knippen! Vraag naar de voorwaarden.

Nieuwsgierig geworden?
Bel voor een afspraak: 0544-481044. Kijk voor meer informatie op de website, www.lottes.nl

 

Copyright © 2019 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

Seizoensafsluiting Plica en @Seven
RUURLO – De koren Plica Vocalis en @Seven hebben maandagavond 15 juli het seizoen 2018-2019 muzikaal afgesloten met een zomers concert in de voormalig......
Lees verder »

Oogstdag bij De Piepermolen in Rekken
REKKEN - Op zaterdag 27 juli a.s. is de Rekkense Piepermolen weer het middelpunt van de Oogstdag-viering met als thema van graan naar brood. De Sticht......
Lees verder »

Tobbedansbaan bij Hof van Eckberge
EIBERGEN Aankomende week verwachten we weer tropische temperaturen! Tijdens de hitte kun je bij Hof van Eckberge extra veel waterpret beleven. Van zon......
Lees verder »

Geen avonddiensten tijdens de bouwvak
BERKELLAND - Tijdens de bouwvakvakantie is de Publiekswinkel van de Gemeente Berkelland ’s avonds gesloten. Het gaat om woensdag 7, 14 en 21 augustus.......
Lees verder »

Boerderijfietstocht rondom Neede
NEEDE - Woensdag 31 juli vindt in Neede de jaarlijkse boerderijfietstocht plaats. De tocht leidt ook dit jaar weer over mooie fietspaden, kerkepaden e......
Lees verder »

Grensoverschrijdende kanotocht tijdens Berkelfestival
BERKELLAND - Op haar weg van de bron in Billerbeck tot aan de monding in de IJssel in Zutphen drukt de Berkel haar stempel op het prachtige landschap ......
Lees verder »

Beachparty bij Café De Stier
EIBERGEN - Op zaterdag 27 juli organiseert Café De Stier haar jaarlijkse Beachparty. Het café waant zich deze avond in tropische strandsferen! Zo word......
Lees verder »

Sproei verbod in Berkelland
BERKELLAND - In de twee droogste gebieden van Nederland, Achterhoek en Twente, is het vanaf donderdag 18 juli verboden om water uit de beken, sloten e......
Lees verder »

Asieldier van de week (Brammelo)

Asieldier van de week: Blik
BOERDERIJ GEZOCHT VOOR BLIK: Blik komt namelijk van de boerderij en een soortgelijke situatie zou ideaal zijn. Blik is een kruising Boerenfox/Friese stabij reu met een middelgroot formaat van 3,5 jaa ....... Lees verder

NUB TV

film: Veeteelt op bezoek bij Groot Zevert in Beltrum

Ondernemend Berkelland

Tobbedansbaan bij Hof van Eckberge
EIBERGEN Aankomende week verwachten we weer tropische temperaturen! Tijdens de hitte kun je bij Hof van Eckberge extra veel waterpret beleven. Van zon......
Lees verder »

Inzamelwand Jumbo Neede geopend
NEEDE - Jumbo Neede denkt ook aan het milieu! Afgelopen week is bij de pas geopende supermarkt een nieuwe inzamelwand geplaatst. Je kunt vanaf nu bij ......
Lees verder »

Fysiotherapie Berkelland gaat verhuizen
RUURLO - Fysiotherapie Berkelland opent 15 juli zijn deuren in een modern pand aan de Smidse. Dit wordt op 27 juli van 12.30 tot 16.00 gevierd met een......
Lees verder »

Maïsdoolhof in Geesteren geopend
GEESTEREN - Het maïsdoolhof bij de Melktap in Geesteren is vanaf vandaag weer geopend voor publiek. Op de facebook pagina van Willy Erinkveld staat te......
Lees verder »

Dorsdag op Lebbenbrugge in Borculo
BORCULO - Op zondag 7 juli wordt er vanaf 11.00 uur op De Lebbenbrugge, Lebbenbruggedijk 25 in Borculo een dorsdag gehouden. De paarden van Jan Bats d......
Lees verder »