Kapsalon viert haar 12,5 jarig bestaan

BELTRUM – Deze maand bestaat @Lotte’s Kapsalon 12,5 jaar. Eigenaresse Lotte te Braak – Groot Zevert geeft aan trots en dankbaar te zijn voor het vertrouwen die vele mensen in hen hebben. “Het blijft iedere dag een feestje om met ons team al onze klanten de sfeer te laten beleven van @Lotte’s Kapsalon”, aldus Lotte. Samen met haarstylisten Kim en Marleen bedienen ze alle klanten met veel enthousiasme en passie voor het vak! Ook voor krullen knippen, hoofdhuidproblemen, kinderen knippen, bruidskapsels compleet met visagie, shellac nagels en parfums ben je bij @Lotte’s Kapsalon aan het goede adres. Lotte vult aan; “Maar zeker óók voor heren! Er is bij ons oprecht aandacht en tijd voor de man. Wij beheersen de kneepjes van het herenvak tot in detail”. Een trendy salon waar er veel aandacht is voor de klant en waar je altijd persoonlijk wordt geholpen. “Dit wordt door de klant erg gewaardeerd. Onze brede kennis en ervaring staan garant voor vakkundig advies met uiterste zorg voor het haar. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Tevens worden er regelmatig cursussen en trainingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken”, aldus Lotte.

 

Met enthousiaste inzet en goed advies heeft @Lotte’s Kapsalon in de afgelopen 12,5 jaar een grote klantenkring opgebouwd. Vakmanschap en bekwaamheid staan al 12,5 jaar bij @Lotte’s Kapsalon hoog in het vaandel. Lotte: “Een doorlopend proces waar we veel energie in steken, en vooral veel energie uit halen. Ook deel je in deze 12,5 jaar lief en leed met mensen en besef je dat dit bijzonder is. Vertrouwen in elkaar hebben, er op de momenten zijn voor elkaar wanneer het nodig is, is het allermooiste wat er bestaat. Kortom het zijn bijzondere jaren geweest en wij willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben. Veel klanten komen al vanaf de oprichting, wat zeer wordt gewaardeerd”.

Krullen knippen
Het krullen knippen is geregistreerd onder een speciale merknaam voor een revolutionair en gepatenteerd krullenknip concept. Dit systeem bestaat uit speciale technieken en scharen, die dynamische krullen en verschillende variaties creëren. “Wij zijn gediplomeerd in deze krullenkniptechniek”, vervolgt Lotte met enige trots.

Hoofdhuidproblemen
Voor hoofdhuidproblemen kunnen klanten tevens bij @Lotte’s Kapsalon terecht. Heb je last van extreem dun haar, haaruitval, roos, eczeem, psoriasis of wil je graag advies over een gezonde hoofdhuid en gezond haar? Na een intensieve training is @Lotte’s Kapsalon hiervoor officieel gecertificeerd. “Met een speciale scoop waarbij de hoofdhuid 200x kan worden vergroot, wordt een diagnose gesteld en wordt de juiste behandeling en het product daarbij op afgestemd”, besluit Lotte.

Wie jarig is trakteert!
Uiteraard hoort er bij dit 12,5-jarig jubileum een leuke actie want wie jarig is trakteert! Kom jij tussen 15 juni en 15 augustus 2019 bij @Lotte’s Kapsalon voor een afspraak? Dan maak je kans op een heel jaar lang gratis knippen! Vraag naar de voorwaarden.

Nieuwsgierig geworden?
Bel voor een afspraak: 0544-481044. Kijk voor meer informatie op de website, www.lottes.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven