OLTskool met The Pact en Elske DeWall

EIBERGEN – Het jaarlijkse soul- en funky dansfeest OLTskool wordt zaterdag 8 juni een unieke happening. Een eenmalige line-up die speciaal voor deze avond is samengesteld: ‘The Pact & friends feat Elske DeWall’.

The Pact bestaat uit Sietse Huisman (drums), Tico Pierhagen (toetsen), Ronald Jonker (bas) en Jeff Sopacua (gitaar). De bekende zangeres Elske DeWall komt mee naar Eibergen. Ook Tollak Ollestad (toetsen, mondharmonica en zang) is aan de line-up toegevoegd.

Deze crème de la crème onder musici speelden onder meer met Gino Vanelli, Earth Wind & Fire, Seal, Allen Hinds, Adam Hawley en Candy Dulfer. Bekende funk- en soulcovers van Prince en Stevie Wonder komen voorbij, maar ook hedendaagse dansmuziek. De Rotterdamse deejay Ronny Hammond draait ook dit jaar de pre- en afterparty.

OLTskool wordt grotendeels ‘on the floor’ (swingplein) gehouden, het grootste deel van de zittribunes wordt afgeschermd. De capaciteit is daardoor beperkt.

Het theater wordt in sfeervol aangekleed met tientallen solarlampionnen en discobollen. Er worden bovendien gezellige zitjes gecreëerd waar de bezoekers tussen het dansen door kunnen borrelen en bijpraten. Tevens wordt gevraagd iets wits aan te trekken.

De bezoeker met mooiste outfit wordt beloond met twee vrijkaarten voor een concert naar keuze. Online tickets en alle info zijn te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven