‘Singlecafe’ bij Berkel Palace Borculo

BORCULO – Zaterdagavond 8 juni organiseert relatiebureau DatingOost samen met Margreet Dolphijn, eigenaresse van Berkel Palace een singlecafe voor de iets oudere alleenstaande in de tuin van Berkel Palace. “Met een prachtig uitzicht op Het Hambroek,” haast Getty Schepers, matchmaker van DatingOost, zich te zeggen. “Het is een geweldige locatie om singles aan elkaar voor te stellen. Je zit hier volledig door het groen omgeven. Helemaal vrij. Het is sowieso een besloten avond. Onze gasten moeten zich veilig voelen én welkom. En dat gaat lukken met Margreet als gastvrouw.”

Wat is een singlecafe?
Getty Schepers: “Het is geen datingavond. Dat legt teveel druk. De avond is een gewone uitgaansavond, maar nu alleen met singles die elkaar niet kennen. Wanneer mensen weer terugkomen op een andere locatie dan ga je natuurlijk mensen hérkennen. Dat is leuk. Dat is ons doel. Op deze manier maak je nieuwe vrienden. Een prachtige kans voor het leggen van nieuwe contacten en het maken van nieuwe vrienden. Een lidmaatschap is niet nodig en vooraf aanmelden is ook niet nodig. Het gaat altijd door. We hebben gemiddeld 80 tot 100 gasten op een avond. En allemaal alleenstaand. Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau en hebben een eigen datingsite; enkel en alleen voor de single uit het Oosten. Maar, niet iedereen is zoekende, maar wil wel eens een avondje uit. Waar moet je dan naartoe? Er wordt niets georganiseerd voor deze doelgroep. Vandaar deze singlecafe’s. Iedereen praat met elkaar. In het begin is het even onwennig, maar contact leggen is zo gebeurd. Want, iedereen zit in hetzelfde schuitje. Iedere gast wordt persoonlijk ontvangen bij de entree. Dat voelt vertrouwd en stelt gerust.”

Margreet Dolphijn: “Ik zal er met mijn team alles aan doen de singles een fijne avond te bezorgen. Als het echt slecht weer wordt hebben we binnen genoeg ruimtes om verder te feesten. Maar, we verwachten natuurlijk prachtig weer. Iedereen neemt een vest mee en het wordt een fantastische avond. We doen de fakkels aan in de tuin. Hartstikke leuk. We hebben er echt zin in.”

Zaterdagavond 8 juni, singlescafe in de tuin en op het terras van Berkel Palace, Hambroekweg 8, Borculo. Doelgroep alleenstaanden ±40-67jr. Aanvang 20 uur. Entree €12,50 inclusief koffie en hapjes. Voor meer info kan gebeld worden met DatingOost.nl 0546-492899

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven