Trekkertrek a.s. weekend in Eibergen

EIBERGEN – In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 juni organiseert Jong Gelre Eibergen haar TrekkerTrek evenement. Zaterdagavond vanaf 18.00 uur wordt er gestart met een Duitse klasse. Dit belooft een groot spektakel te worden omdat de trekhaak bij de Duitse klasse hoger aan de trekker is bevestigd. Aansluitend is er vanaf 21.30 uur muziek in de feesttent van de formatie Half um Half. Op zondag wordt er om 10 uur ’s ochtends gestart met de trekkertrek wedstrijd. De deelnemers proberen met hun trekker een zo ver en zo snel mogelijke trek af te leggen. Naast de standaard klasse is er uiteraard een sport- en special klasse om het spektakel compleet te maken. Op het, uit twee banen bestaande, wedstrijd terrein mogen de deelnemers twee keer een poging doen om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom op het terrein aan de Groenloseweg/Warfslatweg te Eibergen om samen met ons van het evenement mee te kunnen genieten. Omdat het zondag vader dag is, krijgt iedereen die zijn of haar vader meebrengt een gratis consumptie van de organisatie aangeboden.

De kinderen worden deze dag zeker niet vergeten, voor hen staan diverse springkussens, trampolines en etc. te wachten in de speelweide. Daarnaast kunnen de wat oudere kinderen zich prima vermaken op de skelter-trek-baan.

Kortom: het belooft een mooi weekend te worden voor jong en oud!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Trekkertrek a.s. weekend in Eibergen”

  1. Vraag me af of dit soort fijnstof explosies en CO2 uitstoot nog wel van deze tijd zijn?!! De gemeente Berkelland zegt er alles aan te doen om deze uitstoot een halt toe te roepen, dan past deze ( onzin) uitstoot toch niet meer in deze tijd.
    Volgend jaar: geen vergunning meer afgeven evenals voor rond vluchten met helikopters boven welk gebied dan ook in Berkelland!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven