Bewoners Hummelsweide in Eibergen boos

EIBERGEN – De Gemeente Berkelland, NTP en Ter Steege hebben zich de woedde van de bewoners van de Hummelsweide in Eibergen op de hals gehaald. Maandag is er een straatnaambord geplaatst, hierop staat te lezen “Hummelseweide” met een E te veel dus. Op facebook staat te lezen dat de Gemeente Berkelland duidelijk aan uitvoerder NTP heeft laten weten welke naam er op het straatnaambord moest komen te staan, maar toch is deze storende fout gemaakt. Het is overigens niet de enige ergernis van de buurtbewoners. Het bord is geplaatst tussen twee parkeervakken in, je zou zeggen precies zoals het hoort, echter was er met de bewoners een andere afspraak gemaakt. Er zijn slechts 5 parkeervakken aanwezig voor zes woningen. Echter was er afgesproken, dat wanneer iedereen goed zou parkeren, er plek was voor 6 auto’s. Door het straatnaam bord nu in het midden van deze parkeervakken te plaatsen is de parkeerplek voor de 6de auto komen te vervallen.

De Gemeente, NTP en Ter Steege hebben aangegeven dat de bewoners dan maar moeten parkeren aan de Prakkestraat, daar is namelijk ook een parkeerstrook. De betrokken bewoners geven echter aan dat deze vaak vol is, daarbij komen die parkeervakken ook nog eens te vervallen wanneer er gebouw gaat worden op de hoek van de Hummelsweide en de Prakkestraat.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bewoners Hummelsweide in Eibergen boos”

  1. Serieus….bewoners lossen onderling het parkeer”probleem” op en dan is het teveel moeite om het bord even te verplaatsen zodat er gewoon weer 6 auto’s komen te staan?
    Ik begrijp dat de bewoners het hier niet mee eens zijn en zeker niet gezien er een andere afspraak was

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven