Boerderijenfietstocht komt er weer aan

NEEDE – Woensdag 31 juli vindt in Neede de jaarlijkse Boerderijenfietstocht plaats. De tocht leidt ook dit jaar weer over mooie fietspaden, kerkenpaden en landwegen rond Neede, Haaksbergen, Rekken en Eibergen. De gebruikelijke koffie-stop wordt gehouden op een Melkveehouderij in Haaksbergen en de pannenkoeken-stop vindt plaats op een Akkerbouwbedrijf in Eibergen.

Vervolgens is er een extra stop bij een zuivelboerderij in Eibergen. De eindstop is traditioneel op Erve Olthaar in Lochuizen, waar kan worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie, thee of frisdrank met krentenwegge.

Op alle stops zijn diverse activiteiten en/of demonstraties te bezichtigen. We hopen van harte u op woensdag 31 juli a.s. te mogen begroeten. Gelegenheid tot starten, tussen 9.30 uur en 12.30 uur bij de Hollandsche Molen en C.R. De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21, Neede. De afsluiting op het eindadres is om ca. 17.00 uur.

Kosten:  € 3,00 p.p. voor de routebeschrijving incl. consumptiebon. De consumptiebon voor koffie/thee/frisdrank, met krentenwegge is te besteden op het eind-adres.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven