Fysiotherapie Berkelland gaat verhuizen

RUURLO – Fysiotherapie Berkelland opent 15 juli zijn deuren in een modern pand aan de Smidse. Dit wordt op 27 juli van 12.30 tot 16.00 gevierd met een open dag. Tijdens de open dag worden verschillende behandelmethoden en technieken gedemonstreerd. De praktijk verhuist van de Stationsstraat naar het meer centraal gelegen pand aan De Smidse. De nieuw ingerichte praktijk biedt ruimte aan nieuwe behandelingen en technieken die vanaf de opening van start gaan. De afgelopen maanden zijn de jonge eigenaren van Fysiotherapie Berkelland, Mardi Rutten en Richard Weijman bezig geweest het pand aan de Smidse klaar te maken voor de verhuizing. Vier jaar lang hebben zij hun praktijk gedreven aan de Stationsstraat. Helaas werd de ruimte te klein en moesten zij op zoek naar wat anders om uit te kunnen breiden. Deze ruimte hebben zij gevonden aan De Smidse 18. Een ruim en modern pand midden in het centrum met voldoende parkeergelegenheid rondom.

Fysiotherapie Berkelland is een praktijk die zich gespecialiseerd heeft in de manuele therapie. Daarnaast kunt u bij fysiotherapie Berkelland terecht voor dry needling, shockwave, medical taping, kaakfysiotherapie en handtherapie.

Vanaf heden kan men bij Fysiotherapie Berkelland ook terecht voor de oedeemtherapie. Deze therapie kan hulp bieden bij ophoping van vocht in het lichaam. Verder wordt er in het nieuwe pand gestart met een fysiofitter-groep. Tijdens het uur fysiofitter krijgen de deelnemers een op maat gemaakt oefenprogramma, die zij uitvoeren onder begeleiding van een fysiotherapeut. De groepen zullen bestaan uit maximaal vijf deelnemers zodat de fysiotherapeut voldoende tijd heeft om iedereen individueel aanwijzingen te geven waar nodig.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven