Opvallend bord op eerste Eibergse Zomerfeesten


EIBERGEN – De kop is er af, de eerste avond van de Eibergse Zomerfeesten zit er op. De organisatie kijkt terug op een geslaagde aftrap. Op facebook lezen we ook diverse reactie’s van bezoekers die zich uitstekend hebben vermaakt. Toen gisteravond de eerste foto’s op social media verschenen viel er een bord meteen op. Die van “Eibergse Afbakbar” dit bord stond voor de snacktent. Het bord is zo opvallend omdat de organisatie van de Zwarte Cross vorige week op haar festival een soort gelijkend bord had geplaatst. Dit bord werd echter weggehaald, nadat foto;s ervan ophef op social media veroorzaakten en de sfeer volgens de organisatie “grimmig dreigde te worden”. Schrijver en columnist Özcan Akyol besteedde afgelopen week ook aandacht aan het bord in zijn column, deze werd door de Achterhoekers erg veel gedeeld.

De organisatie van de Eibergse Zomerfeesten durfde het gisteren dus aan om een zelfde soort bord te plaatsen. In de tent was het in de tussentijd een gezellige boel met Feest DJ Maurice. Vandaag zal het feest opnieuw losbarsten in de feest tent aan de feestweide bij de Familie Krooshof, tegen over Witzand. Plork en de aannemers zullen er optreden en good old Ronald de Gier zal er ouderwets plaatjes draaien. Kaarten zijn nog verkrijgbaar aan de kassa. 

Foto: Facebook Harry’s Snackcounter

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Opvallend bord op eerste Eibergse Zomerfeesten”

  1. stroomboer neede

    In eibergen hadden ze geen rappers met een IQ van een vochtig bierviltje….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven