Vakantiesluiting Bibliotheek Borculo

BORCULO – In de zomervakantie is de Bibliotheek Borculo gesloten van maandag 5 tot en met vrijdag 9 augustus 2019. In de maanden juli en augustus worden alle bibliotheekboeken, maar ook de dvd’s, luisterboeken en tijdschriften voor zes weken uitgeleend. Lekker lang lenen dus! Tijdens de sluitingsperiode van de Borculose bibliotheek zijn de vestigingen Eibergen, Neede, Ruurlo, Lichtenvoorde en Winterswijk van de Bibliotheek Oost-Achterhoek wel geopend. U kunt gedurende de sluitingsweek in al deze vestigingen terecht om uw boeken in te leveren én om nieuwe te lenen.

VakantieBieb-app cadeautje Bibliotheek
Elk jaar bieden de Nederlandse bibliotheken alle Nederlanders in de zomervakantie een cadeautje aan. De VakantieBieb biedt voor het zesde jaar een mooi aanbod van boeken, die u gratis op uw tablet of mobiel kunt zetten. In de VakantieBieb vindt u boeken voor volwassenen én voor kinderen. Deze kunnen, als ze eenmaal in uw ‘boekenkast’ staan, ook gelezen worden als u geen WiFi heeft.
De app is verkrijgbaar in de AppStore en de PlayStore en kan gratis gedownload worden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven