Volop kunst sneeuwpoppen en kerstspullen verkrijgbaar


EIBERGEN – Ze zeggen het zelf op hun facebook pagina “We lijken wel gek worden” toch laten de heren van Partijgroohandel.nl en Cash & Carry uit Eibergen weten dat ze volop kunst sneeuwpoppen en kerstartikelen binnen hebben gekregen. En dat gaat de komende weken nog wel even door! “De kunst sneeuwpoppen smelten bijna” lachen Guus te Woerd en Dylan Timmerman van het bedrijf. Het is natuurlijk een raar gezicht zo tijdens deze snik hete dagen, maar in de kersthandel is het heel normaal dat deze volop binnenkomen als iedereen nog lekker bij het zwembad ligt.  “We hebben overigens ook gewoon voorjaars- en zomerhandel via www.partijgroothandel.nl hoor” geven ze toe.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Volop kunst sneeuwpoppen en kerstspullen verkrijgbaar”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven