Vuurwerk overlast in Eibergen

EIBERGEN – De politie Berkelland meld op haar facebook pagina dat er naar aanleiding van vuurwerkoverlast in de omgeving Wenneker in Eibergen een onderzoek door de politie is ingesteld.  Hierbij heeft de politie inmiddels een woning binnen getreden. Er werd echter geen illegaal vuurwerk aangetroffen in de des betreffende woning. De politie is op zoek naar mensen die weten wie de vuurwerk overlast veroorzaakt. 

Heb jij tips? De politie hoort graag van jou! Melden kan via meld misdaad anoniem 0800-7000, het algemene nummer 0900-8844 of via de website politie.nl 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vuurwerk overlast in Eibergen”

  1. helaas in het weekend van 20 juni een klacht gemeld over vuurwerk waar volgens mij het hele dorp van schrok)!!! wat is daar dan mee gedaan?? De doos ligt er nog steeds, was feestje naast de tennishal!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven