Achterhoek Inspiratie Festival bij De Heikamp

RUURLO – De Achterhoek staat bol van inspiratie voor de toekomst. Op 5 september organiseert 8RHK ambassadeurs het Achterhoek Inspiratie Festival bij de Heikamp in Ruurlo. Iedereen met hart voor de Achterhoek is welkom! Al ruim 450 mensen hebben zich aangemeld. 

Programma van 5 september:

Fountainheads
In hoog tempo en met humor nemen de Fountainheads je mee in de wereld van innovaties en ontwikkelingen. Met hun Wake Up Call dagen ze je uit!

Themapleinen
Kijk en beleef Achterhoekse innovaties op de Themapleinen. Laat een cobot een selfie van je maken. Ontdek het onderwijs van de toekomst. Een 3D printer voor 100 euro, kan dat?

De Achterban
De Achterhoek oud en stoffig? Dacht het niet! Een groep jongeren met hart voor de Achterhoek slaat een brug tussen Achterhoek Board, Thematafels en hun eigen leeftijdgenoten. Hun act is nog geheim!

Ontmoet & Groet
Altijd al willen spreken met je burgemeester, leden van de Achterhoek Board en Achterhoek Raad of met Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap? Kom speeddaten!

En veder: Achterhoek spreekt straat, muziek, theater, zandkunst en hapjes en drankens.

Kom je ook? Aanmelden is noodzakelijk en kan via deze link: https://achterhoek2030.nl/aanmeldformulier-achterhoeks-inspiratie-festival/

Achterhoek Inspiratie Festival
5 september 2019 van 16.00 – 20.00 uur
De Heikamp, Hengeloseweg 2 in Ruurlo

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven