Anne-Mari Ahola uit Eibergen exposeert in Borculo

BORCULO – De Weemhof in Borculo organiseert tijdens het Berkelfestival “De kracht van Water”.  Een foto expositie van de in Eibergen woonachtige, Finse Anne-Mari Ahola. Hierin staan de Berkel en de droogte centraal.  De expositie bestaat uit twee delen: Blue Savoy over een koolblad in de zomer van 2018. En de serie de Berkel stroomt, observaties langs de Berkel. Geopend tijdens het Berkel festival zaterdag 24 en zondag 25 augustus van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Op 25 augustus om 15.00 uur is de officiële opening met een piano recital van Dirk Udo, geïnspireerd door de beelden van Ahola.

In het weekend van 14 en 15 september is de Weemhof geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur gedurende het Open Monumenten Weekend.

Op 25 augustus om 15.00 uur start het recital van Dirk Udo met muziek geïnspireerd door de Blues van Anne-Mari Ahola’s “Blue Savoy”.  Het zal een combinatie zijn van door Dirk Udo gecomponeerde stukken met klassiekers als “Misty” van Errol Garner (1954) en “If I ain’t got you” van Alicia Keys(2003).  Dirk Udo startte als 7 jarige met piano lessen en behaalde in juni 2019 met lof zijn D examen. Hij studeerde piano bij Silvia Klaverstijn bij  het Segno Collectief. Sinds 2018 studeert biotechnologie aan Wageningen University & Research. Muziek is zijn passie.

de Weemhof Borculo
Weemhof 5
72717 AL Borculo
0545 273775
[email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven