D66 Berkelland steunt Zorgerf Berkelland

BERKELLAND – Zorgerf Berkelland wil een woon-/zorgvoorziening mogelijk maken op het platteland voor dementerende mensen. Zorgerf Berkelland wil hier personen met dementie een unieke keuze bieden zodra thuiswonen niet meer langer kan. “Op dit moment bestaat deze mogelijkheid in Berkelland nog niet. Om dit soort nieuwe projecten door zorgondernemers mogelijk te maken heeft D66 Berkelland in november 2018 een voorstel ingediend dat door de raad is aangenomen.”zegt de partij op haar facebook pagina.

Daarom roept de partij nu het college van B&W van Berkelland op om van deze beleidsruimte gebruik te maken. “Wij vinden dit een uniek initiatief” zegt de partij. “Daarom willen wij dat het college gaat mee denken om een goede plek te vinden voor deze woon-/zorgvoorziening.”

Deel dit artikel:

1 gedachte over “D66 Berkelland steunt Zorgerf Berkelland”

  1. Dankjewel Nieuwsuitberkelland.nl voor het plaatsten van dit mooie nieuws! ❤️
    Wij zijn blij te horen dat D66 Berkelland achter Zorgerf Berkelland staat en het college van B&W oproept gebruik te maken van beleidsruimte in het kader Woon-/Zorg, een petitie die D66 heeft ingediend en is aangenomen.
    Het vinden van een plattelands locatie waarbij de nodige aanpassingen mbt bouw/verbouw nodig zijn is lastig omdat beleid, wet en regelgeving dit niet altijd toelaat. Ik geloof in het bundelen van krachten en het samen vinden van de meest geschikte locatie voor het realiseren van fantastisch zorgerf ?
    #dementievriendelijkegemeente #maatschappelijkemissie

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven