Dierenhater lijkt weer actief in Borculo


BORCULO – In de Borculose wijk Noord lijkt een dierenhater actief. Waar vorig zomer al meerdere stukken gebakken spons werden gevonden in de straat bij school Noord en langs de Berkel, lijkt de hater nu een nieuw wapen in te zetten. Ellen Klein Hazebroek vond gisteren in de bosjes bij de moestuintjes een stuk hout met een schroef er in. Ellen geeft bij de redactie van Nieuws uit Berkelland aan dat zij al bij de Gemeente is geweest om in de buurt een afvalbak voor poepzakjes te plaatsen. “Hondenpoep is een probleem hier in de wijk, hopelijk zal een afvalbak gaan helpen en zal het probleem voor een deel verdwijnen” zegt Ellen “natuurlijk is hondenpoep ergerlijk, maar dit soort actie’s gaan wel heel erg ver”

Je zou denken dat een blokje met een schroef er aan ook op een andere, niet doelbewuste manier, op deze plek terecht zou kunnen zijn gekomen. Echter is er vorig jaar ook een onthoofde kitten gevonden bij school Noord. Toeval of niet, dieren bezitters zijn in elk geval gewaarschuwd. 

Heb jij ook een blokje met een schroef gevonden? Of iets anders wat lijkt op een actie van de dierenhater? Laat het ons weten [email protected]

Foto: Facebook Ellen Klein Hazebroek 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Dierenhater lijkt weer actief in Borculo”

  1. Niet verkeerd om in Eibergen langs de oude spoorbaan, nu snel-fietspad, ook eens hondepoepbakken te plaatsen. Het is er 1 poepbende ?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven