Eibergen krijgt Big Bazar

EIBERGEN – Het winkel aanbod in Eibergen wordt binnenkort uitgebreid met een Big Bazar. De discounter gaat zich vestigen aan de Brink. In het pand waar tot voor kort Op=Op voordeel shop zat, kan men straks de kleuren van Big Bazar zien. Het assortiment zal bestaan uit huishoudelijke artikelen, persoonlijke verzorging en snoepgoed. Veelal A-merken tegen lage prijzen. De formule maakt deel uit van de Blokker Holding, die de keten ook enige tijd in de etalage had staan. Van een verkoop kwam het echter niet. In het verleden hebben een aantal Blokker en Marskramer zaken hun vlag ingewisseld voor die van Big Bazar. Voor Berkelland is de vestiging in Eibergen een primeur. De dichtstbijzijnde Big Bazar’s zitten op dit moment in Winterswijk, Almelo en Hengelo.

Op dit moment wordt er personeel geworven voor de vestiging in Eibergen. 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Eibergen krijgt Big Bazar”

  1. Leuk dat het er komt .maar niet op die plek .ik ken big bazar van enschede en is groot. Maar de winkel in eibergen is piep klein .dat gaat jaartje goed en dan is die toch weer weg .maar succes

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven