Gemini start voorbereiding op nieuwe competitie

BORCULO – Vanaf maandag 2 september starten alle teams en groepen van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini met de voorbereiding op de nieuwe competitie van de Nevobo. Dan wordt er weer getraind in sporthal ’t Timpke op maandag, woensdag en donderdag. Ook trainen er nog enkele teams op verschillende avonden in de gymzaal van het Staring College. De competitie begint in de week van 16 september.

Hieraan wordt deelgenomen door zeven dames-, drie heren-, twee meisjes A, een meisjes B, twee meisjes C-jeugdteams en drie teams mini’s die spelen op verschillende niveaus van het Circulatie Mini Volleybal. Dames 4 en 7 en Heren 3 spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond, alle overige teams op zaterdag tussen 09.00 en 18.15 uur. Op recreatief niveau is er een dames- en een herengroep. Uit deze groepen doen twee herenteams op vier avonden mee aan de recreantentoernooien en spelen twee damesteams in een recreantencompetitie op doordeweekse avonden. Alle informatie over teams en groepen, trainingsdagen-en tijden, wedstrijdprogramma en allerlei andere zaken is te vinden op de verenigingssite www.gemini-borculo.nl.

Naast het volleybal worden er gedurende het gehele seizoen allerlei activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen. In een aantal teams en groepen is nog plaats voor nieuwe leden vanaf zes jaar die eerst vier keer gratis mee mogen trainen. Meer informatie via [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven