Hond Hannah is terecht

BORCULO – De Ierse Wolfhond Hannah is terecht. Gisteren verdween Hannah na het horen van een aantal knallen spoorloos vanaf De Lebbenbrugge in Borculo. Berichten over haar vermissing werden gisteren honderden keren gedeeld en dat bleek dus zijn vruchten af te werpen. Yolanda Gerritse “Ik liep al om half 6 vanmorgen bij de Lebbenbrugge om haar te zoeken. Ik kreeg rond 7 uur bericht van een van de boeren uit de buurt dat ze bij hen in de wei liep. Gelukkig reageerde ze heel goed op mijn stem en kwam ze naar mij toe” aldus een dolblije Yolanda “Ze ligt nu fijn met vriend Boris (Yolanda haar eigen hond, Hannah is een loge) te chillen in mijn tuin”

Yolanda wil iedereen enorm bedanken voor de hulp tijdens de vermissing. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Hond Hannah is terecht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven