Martin Koopman geeft opnieuw een airco weg

EIBERGEN – Martin Koopman heeft de smaak te pakken. Het Eibergse installatie bedrijf gaf vorige week nog een mobiele airco weg na een zeer succesvolle like en win actie op facebook. Ondanks de vakantie waar we nu midden in zitten heeft het succes van de actie Martin doen besluiten te starten met een nieuwe Deel en Like actie! Deze keer kun je geen mobiele airco winnen maar een vaste airco, overigens wel exclusief montage. Deze is voorzien van een binnen en buitenunit en een afstandsbediening en is geschikt voor een slaapkamer.

Om kans te maken moet je het bericht over de actie op de facebook pagina van Martin Koopman Installatietechniek  delen en de Facebookpagina een Like geven. Martin gaat zelf eerst even op vakantie, maar naar zijn vakantie zal hij op zaterdag 31 augustus de winnaar van deze actie bekend maken. Pak dus je kans, ga naar de facebookpagina van Martin Koopman Installatie techniek, deel, like & win!

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven