Notenbende Excelsior Eibergen


EIBERGEN – Vanaf 12 september kun je bij Excelsior Eibergen weer spelen met muziek. De Notenbende is een echt orkest waarin je samen leert en samen speelt. Al vanaf de eerste les speel je op een echt instrument, dat je zelf hebt uitgekozen! Je kunt kiezen uit dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, euphonium of slagwerk. Bij De Notenbende krijg je elke week muziekles en vanaf de 5e week speel je met alle kinderen samen in een orkest.

Daar wordt niet alleen muziek gemaakt maar ook gerapt, gezongen en soms een muziekquiz gespeeld. Iedereen krijgt een heel leuk, eigen lesboek met een eigen inlogcode. Via internet kun je dan meespelen met filmpjes en MP3-tjes, zodat thuis oefenen nog veel leuker wordt! Meedoen met De Notenbende kost €120,- euro en is vanaf 7 jaar (groep 4). Je hebt een heel schooljaar muziekles bij De Notenbende. Je krijgt een eigen lesboek, een instrument van Excelsior in bruikleen en je bent een jaar lang lid van Excelsior. Je mag meedoen aan alle leuke activiteiten. En natuurlijk mag je aan je moeder, vader, zusjes, broertjes, oma’s & opa’s, vriendinnetjes & vriendjes laten horen wat je allemaal leert! Samen met de andere leerlingen van De Notenbende geef je optredens bij concerten van Excelsior Eibergen.
De Notenbende is elke donderdagmiddag van 16.00-16.45 in de repetitieruimte van Excelsior Eibergen in Kulturhus ’t Spieker. De eerste les is op donderdag 12 september 2019. De lessen worden gegeven door Iwo Lamonaca, hij wordt ondersteund door enthousiaste jonge muziekleraren.
Opgave kan op de website www.excelsioreibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven