Pontje over de Berkel bij Rekken omgegooid

REKKEN – Wellicht heeft u het weleens gezien, in het buitengebied van Rekken drijft een pondje in de Berkel. Eind vorige week lag het pondje in eens op zijn kop. Buurtbewoner Gerard Lubbers ontdekte dat het pondje ineens andersom lag “Geen idee wie dit gedaan heeft” zegt hij “wel weet ik dat dit door meer dan 1 persoon gedaan moet zijn. In je eentje krijg je dit niet voor elkaar” Het pondje ligt inmiddels weer netjes op zijn plek, hier moesten overigens wel een trekker en kraan aan te pas komen. Dit geeft al aan dat er meerdere daders moeten zijn geweest. Heb jij ergens vorige week iets gezien wat hiermee te maken kan hebben? Bel dan met de politie (0900-8844) of tip de redactie ([email protected])

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven