Wat knalt er in Borculo?

BORCULO – Op twitter komen berichten voorbij over “knallen” in Borculo. Afgelopen zaterdag(10 augustus) lezen we “Wat is dat voor geknal buiten in Borculo. Is het Jachtseizoen weer geopend?” Wijkagent Geertjan Sloots antwoord daarop “Verder geen meldingen over ontvangen. Bij een volgende keer graag bellen, zodat wij (politie) ter plaatse een onderzoek in kunnen stellen” Op de tweet wordt later nog volop gereageerd. Men denkt dat het om knalvuurwerk gaat, mede doordat er later op de avond ook nog siervuurwerk werd gezien. Iemand zegt ook nog “Dat hoor ik bijna wekelijks in de avond uren.” Gisteren (zondag 11 augustus) nam hond Hannah de benen nadat zij in het Galgenveld was geschrokken van een aantal knallen. Dat stel je toch al snel de vraag: Wat knalt er in Borculo? Heb jij informatie? Laat een reactie achter op onze site en/of facebook pagina!

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Wat knalt er in Borculo?”

  1. Yolanda Gerritse

    Gelukkig is Hannah weer terecht. Maar ze is gisteren bij de Lebbenbrugge enorm geschrokken van een tiental geschoten en op de vlucht geslagen. Van voorbijgangers en medezoekers begreep ik dat regelmatig daar schoten worden gelost ? Waarom vraag ik me dan af?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven