ZomerBieb: voor alle kinderen in de Achterhoek

BERKELLAND – Deze zomer hoeven Achterhoekse kinderen van 6 tot 12 jaar zich niet te vervelen. Ook volgende week is er genoeg gezelligs te doen tijdens de ZomerBieb in verschillende bibliotheken. Het volledige programma staat op www.oostachterhoek.nl/ZomerBieb.

Borculo, Neede en Winterswijk
In de Bibliotheek in Borculo kunnen kinderen veel plezier hebben tijdens het ‘dwars-door-de-bibliotheek-boekenspel’ op dinsdag 13 augustus van 10.00 tot 11.30 uur. In de ZomerBieb in Neede gaan zij op woensdag 14 augustus van 10.00 tot 11.30 uur aan de slag met het maken, lezen en raden van gedichten. En in Winterswijk staat op woensdag 14 augustus van 10.00 tot 11.30 uur het Superheldenspel op het programma. Kinderen van 6 tot 10 jaar mogen aan deze activiteiten gratis meedoen. Natuurlijk staat er ook iets lekkers voor ze klaar.

Workshop animatie met klei in Ruurlo
Patrick Ros van Muziek & Kunstwijs laat tijdens een workshop animatie met klei zien hoe je met klei je eigen film kunt maken. Een superleuke workshop voor kinderen die willen leren en uitproberen hoe ze een animatiefilm kunnen maken. De workshop is voor kinderen van 9 tot 12 jaar en is op woensdag 14 augustus van 15.30 tot 17.30 uur bij de ZomerBieb Ruurlo. Meedoen kost € 2,50.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven