Auti avond Berkelland op 26 september


EIBERGEN – Auti Avond Berkelland is een initiatief van Bob Appels en Olga Heinen ( Organisato). Op donderdag 26 september a.s. wordt alweer de derde Avond gehouden bij Irish Pub Home in Eibergen. Deze avond is in het leven geroepen omdat mensen met Autisme vaak teveel prikkels ervaren tijdens een regulier avondje ‘stappen’ of op plekken waar veel mensen komen. Gevaar is dat men thuis blijft en ligt eenzaamheid op de loer. Mesut Mis van Irish Pub Home geeft de gelegenheid om 1 avond per maand zijn kroeg zo prikkelarm mogelijk te maken. Dat betekent dat de muziek deze avond op achtergrond gedraaid wordt waardoor men op normaal volume met elkaar kan voeren. De discoverlichting gaat pas weer aan na afloop van de avond. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur. We zien dat mensen na twee keer toch al wat makkelijker binnen komen en er zijn zelfs al afspraken gemaakt buiten de Auti Avond om. Bob heeft zelf autisme en weet als geen ander wat er nodig is om een fijne avond uit te hebben. Olga is als autismecoach (op de achtergrond) aanwezig.

Verder is het net als een normale avond uitgaan. Er kan gepoold en gedart worden en er is ook ruimte voor eigen inbreng.De minimumleeftijd is 18 jaar. Iedereen is welkom ook mensen van buiten Berkelland.
Wel graag even een aanmelding bij Olga. Dit mag op 0653932490 of [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven