Auto door rood met aanrijding als gevolg in Eibergen

EIBERGEN – Op de kruising tussen de Groenloseweg en de J.W. Hagemanstraat in Eibergen heeft maandagmiddag, 2 september, een aanrijding plaats gevonden. De aanrijding werd veroorzaakt door een automobilist die het stoplicht, dat op rood stond, negeerde. Het andere voertuig kon geen kant meer op en werd geraakt. Beide bestuurders raakten bij de aanrijding gewond, het is onbekend hoe het met hun is. De auto’s waren allebei flink beschadigd. De Eibergse brandweer kwam ook nog in actie, dit omdat uit een van de twee auto’s een vloeistof op het wegdek lekte. In verband met het ongeluk was de kruisingen enige tijd afgesloten.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Auto door rood met aanrijding als gevolg in Eibergen”

  1. Heinrich Gluehwein

    Niet wonderlijk als je ziet hoe ontzettend veel er daar door rood wordt gereden. Vrijwel elke dag zie ik het gebeuren. Indien de politie daar nou eens zou controleren. Belangrijker dan flitsen of er een paar km harder wordt gereden.

  2. Bezorgde moeder

    Op deze weg wordt chronisch door rood gereden. Hoop dat er nu een keer wat aan gedaan wordt. Zet maar standaard de flitsers op de verkeerslichten!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven