Badmintonverenigingen slaan handen in een

BERKELLAND – Afgelopen woensdag is de officiële aftrap geweest van de unieke samenwerking tussen de badmintonverenigingen van Berkelland en Oost Gelre. Om 19 uur stonden de jeugdspelers klaar voor de eerste gezamenlijke training onder leiding van trainer Elles Horsselenberg. Aansluitend konden ook de senioren om 20 uur starten met hun eerste seizoenstraining . De enthousiaste groep moest wel even doorbijten bij de eerste conditie- en krachttrainingen maar de spelers en speelsters van BC Yapton, BC Babo, BV Dynamo en BV Grol hebben samen hun beste been (ook letterlijk op instructie van Elles) voorgezet.

De ‘kop is eraf’. Vanaf nu zal elke week op de woensdagen, om-en-om in Groenlo en Eibergen, samen worden getraind om de techniek en het wedstrijdspel te verbeteren zodat met de ook gezamenlijk gevormde competitieteams gestreden kan worden voor goede resultaten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven