Burgemeester Van Oostrum tweede op NK Wielrennen

BRESKENS – Burgemeester Joost van Oostrum is bij Nederlands Kampioen wielrennen voor burgemeesters, afgelopen zaterdag, tweede geworden. Op de boulevard van het Zeeuwse Breskens zag de burgemeester van Berkelland Marco Out, burgemeester van Assen, tijdens de Wielerdag Nederlandse Gemeenten als eerste over de meet te komen.  Burgemeester Joost van Oostrum  legde in de sprint beslag op de tweede plaats. Vorig was Van Oostrum nog de snelste. “Na de titel van vorig jaar dit jaar tweede” zo lezen we op de facebook pagina van Van Oostrum “parcours met twee technische bochten op de Boulevard van Breskens. Verdiende winnaar Marco Out. Sprint om de 2e plek ruim gewonnen” 

Foto: Facebook Joost van Oostrum

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven