Coffee & Giftshop Time for You naar pand Van Sark

NEEDE – De geruchten waren er al enige tijd, maar vanmorgen maakte de eigenaren van de Coffee & Giftshop Time for You bekend dat ze gaan verhuizen. Het bedrijf zit op dit moment in het pand van voormalig Bakker Batist. Eigenaren Mary en Gerrit Mensinga hebben echter het pand van Van Sark gekocht, de buurman dus. “We zijn in december 2018 begonnen met Time for You en zijn in korte tijd enorm gegroeid, om aan onze wensen (ideeën) te blijven voldoen is ons huidige pand te klein geworden” zo lezen we op de Facebook pagina van Time for You “We willen graag meer zit plaatsen creëeren en onze menu kaart verder uitbreiden, daarom gaan we verhuizen”

Wanneer de verhuizing gaat plaats vinden is nog niet bekend, tot die tijd gaat het bedrijf gewoon verder in het huidige pand. 

 

Foto: Facebook Coffee & Giftshop Time for You

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven