Dames Gemini Borculo sluiten voorbereiding af

BORCULO – Zaterdag 14 september sluit Dames 1 van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini de voorbereiding op de nieuwe competitie af met een vijfkamp in sporthal ’t Timpke. Dan ontvangen zij vanaf 12.30 uur de eerste teams van Boemerang uit Eibergen, Esch Stars uit Vasse, Longa ’59 uit Lichtenvoorde en Set-Up ’59 uit Scherpenzeel, allen ook spelend op derde divisie niveau.

Alle teams spelen tegen elkaar gedurende één uur, op twee velden in totaal dus 10 wedstrijden . De dames denken na het spelen van drie oefenwedstrijden en de vijfkamp klaar te zijn voor een goede start van de competitie.
Voor hen begint deze op zaterdag 21 september in Hengelo (G), waar zij om 17.45 uur spelen tegen Morgana DVO 1.
Heren 1 van Gemini begint de competitie al op dinsdag 17 september in Eefde om 21.15 uur tegen Vios 1

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven