Deelnemers afscheidswedstrijd Tonnie Schuurman

LOCHUIZEN – Jaren lang was hij een bekende naam in het Achterhoekse amateurvoetbal. Tonnie Schuurman was trainer bij vele clubs en behaalde mooie successen. Er is echter een tijd van komen en een tijd van gaan, de tijd van gaan is voor Tonnie nu gekomen. Vorig seizoen was zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van v.v. Lochuizen en daarmee houd hij het definitief voor gezien als trainer. Omdat men Tonnie niet zomaar wilde laten gaan is er een afscheidswedstrijd voor hem georganiseerd. Eerder maakten wij hier al melding van, de organisatie heeft inmiddels de namen bekend gemaakt van de spelers die aanstaande zaterdag op het veld zullen staan. Voor de liefhebbers van het amateurvoetbal in de eigen omgeving wordt dit zeker een wedstrijd welke niet mag worden gemist.

Zaterdag 14 september zal er om 18 uur afgetrapt worden. De wedstrijd vindt plaat op Sportpark Nieuw Olthaar, de thuis basis van v.v. Lochuizen. Spelers en oud spelers zullen gezamenlijk het veld betreden om officieel “afscheid” te nemen van Tonnie als trainer. De spelers die zaterdag op het veld staan zijn allemaal spelers van de ploegen waar Tonnie ooit trainer was. De volgende namen zullen hun opwachting maken:

v.v. Diepenheim:
Richard Lansink
Sander Morrenhof
Jan Kiezenbrink
Arnold Vrielink
Martijn Lansink
Jan Willem Ezendam

GSV’63:
Paul Florijn
Patrick Huurneman
Remon Kok
Michel Veenstra
Bert Reurslag
Jacco Kemkens

Hoeve Vooruit:
Rick Vrielink
Rick Vossebeld
Vincent Grashof
Epi Winkelhuis
Mark Pierik

v.v. Rietmolen:
Patriek Piepers
Thijs Eppink
Koen Waanders
Jeroen Hartgerink
Joost Lansink
Twan Tenhagen
Brian Meulenkamp

Sportclub Rekken:
Ruud Giesbers
Henk Trutmans
Wouter Ebben
Olivier Michorius

v.v. Lochuizen:
Gerben te Kolstee
Maykel Welmerink
Peter Wormgoor
Ruben Schuurman

WVV’34:
Erwin Rouweler
Maurice Workel
Roy te Workel
Roy Tuinte

Assistent trainer/leider:
Bennie Roelofsen (GSV’63)
Verzorger:
Paul Nijland (GSV’63)
Grensrechters:
Alfons Eijsink (Hoeve Vooruit)
Arjan Knoop (v.v. Diepenheim)
Scheidsrechter:
Ali Hayta

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven