Esther Vergeer Foundation clinic in Neede goed verlopen

NEEDE – Bij Smash Neede werd zaterdag 21 september een clinic gegeven door de Esther Vergeer Foundation. Rolstoeltennisster Esther Vergeer is met haar eigen stichting al vijftien jaar actief met het ondersteunen en promoten van rolstoeltennis voor kinderen met een lichamelijke beperking. De zevenvoudig Paralympisch kampioen organiseert regelmatig clinics door het gehele land en laat zo de droom van vele kinderen uitkomen. Sporten kan ook met een handicap en versterkt het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid. In Neede is al een paar jaar een groepje rolstoeltennissers actief. Zij hebben hun eigen trainer. Coördinator van de groep rolstoeltennissers is Bob Tetterroo, tevens vader van een van de tennissters. Voor de tweede keer is het gelukt om een clinic via de Esther Vergeer Foundation te regelen.

Vanmiddag was het dus dringen geblazen op de banen van Smash aan de Kronenkamp in Neede. Van 13 tot 14.30 uur werd er, onder geweldige weersomstandigheden, flink gesport. Daarna was er ook tijd om gezellig met elkaar na te kletsen. De deelnemers hebben allemaal volop genoten

Foto’s: Lieke Oltvoort

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven